Tuesday, 3 April 2012


ADA APA DENGAN CINTA ?? (",)

assalamualaikum to all readers..

petang yg tenang..bertemankan milo panas dan biskut cap Hup Seng..p/s: kau ade? haha :D
aku tetibe rasa nak update status pasal cinta..cinta? ade apa dengan cinta? well, dah tentu lah aku bukan orang yg tepat nak cakap pasal ni kan..cuma ape yg aku tahu, sejak kita lahir..cinta tu sentiasa wujud..buktinya? semasa kita lahir, ibu kita lah yg menjaga kita..menyayangi kita dengan sepenuh hati..bagai menatang minyak yg penuh..si ayah pula memerah keringat carik duit untuk..untuk sape lagi kalau bukan untuk isteri yg tercinta dan anak yg dikasihi..kan kan?? :)

rasa bosan? aku x pakse korang untuk terus baca..ade button "x" at atas tuh..so tekan aje :P

*sambung cerita..
then..bila kita da besar..masuk sekolah..habes sekolah..sambung belajar at U..matrik, masuk form 6..or whatever lah kan..bagi yg pndai2 of course la mohon biasiswa study oversea..buat yg biasa2 macam aku ni, UiTM da cukup da..alhamdulillah..(tu la padahnye time SPM xnak study betul2..huhu ^^)..err, mcam da lari tajuk je ni...

sedar x sedar..time tu lah ite akan berkenalan dengan someone..hakikatnye mane2 ite pergi mesti ite nmpak couple yg sweet2 kan..untunglah ade orang sayang >.< * nada jeles..heehe..dalam relationship, bnyak benda yg diperlukan untuk kekal lama..and some of them are trust, love and respect..believe me, without these your relationship will never last..

amboi..amboi..tersangat sweet la conversation di atas kan..hew hew ^___^ wish someone would to that to me! 
cinta antara boyfriend and girlfriend..no komen..huhu ape2 pown, jgan lebih batas sudah ye kawan!
untuk member2 aku yg dah pun berpunye..hope sentiasalah sedar diri ye..haha and bahagia selalu :)(:

nota kaki : CINTA itu menguatkan..bukan melemahkan (ayat 7 petala cinta)




No comments:

Post a Comment